Piano

Bij mij zijn alle niveaus welkom, van absolute beginner tot gevorderde, van jong tot oud.Belangrijke aspecten bij mijn lessen zijn een goede begeleiding bij het ontwikkelen van de techniek en een goede houding in combinatie met vrij leren improviseren en

Bij mij zijn alle niveaus welkom, van absolute beginner tot gevorderde, van jong tot oud.
Belangrijke aspecten bij mijn lessen zijn een goede begeleiding bij het ontwikkelen van de techniek en een goede houding in combinatie met vrij leren improviseren en uit het hoofd spelen. Per leerling stem ik af welke muziek goed is voor de ontwikkeling.
Bij de lessen aan kinderen heeft mijn speelse benadering al jaren een positief resultaat: kinderen spelen thuis voor hun plezier, en daardoor ontwikkelen ze zich snel.
Ik organiseer regelmatig (samen met collega’s) leerlingen uitvoeringen, en ik zal je zeker stimuleren om ook samen te spelen. Ik geef les in Groningen, Bedum en in overleg bij u aan huis. Beginners en gevorderden: iedereen is welkom!

Tarieven pianoles per halfjaar
Kinderen/jongeren t/m 18 jaar 30 minuten wekelijks € 340
Kinderen t/m 10 jaar 20 minuten wekelijks € 250
Volwassenen 45 minuten 1x per 14 dagen € 380
Volwassenen 30 minuten wekelijks/60 minuten om de week € 470

Een proefles is gratis

Tarieven per blok van 4 lessen: knipkaart (volwassenen)
4 knipkaart lessen van 30 of 45 minuten € 150 of € 190
Knipkaart lessen hebben als voordeel dat je af en toe een les kunt afspreken, wanneer je het eigenlijk te druk hebt voor een reguliere lesafspraak. Knipkaart lessen worden vooruitbetaald.

Macintosh HD:private:var:folders:9p:m7pl6l1j0v7b4dk_cq6vcdkm0000gn:T:TemporaryItems:piano2.jpg