Blokfluit

Blokfluitles geef ik aan iedereen, alle niveaus, van absolute beginner, gevorderde, talent tot en met vakmusicus, van jong tot oud. Als professioneel blokfluit- en ensemble docent heb ik jarenlange leservaring bij het lesgeven aan kinderen, jongeren en volwassenen. Ik gaf

Blokfluitles geef ik aan iedereen, alle niveaus, van absolute beginner, gevorderde, talent tot en met vakmusicus, van jong tot oud. Als professioneel blokfluit- en ensemble docent heb ik jarenlange leservaring bij het lesgeven aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Ik gaf les aan de Stedelijke Muziekschool in Groningen (heet nu VRIJDAG) en aan het Prins Claus conservatorium, ook in Groningen.

Mijn lespraktijk is in Bedum, in onze grote muziekkamer, waar we ook huisconcerten organiseren. In overleg geef ik ook les bij jou/u aan huis.

Belangrijke aspecten bij mijn lessen zijn ademtechniek, ontspanningsoefeningen, concentratieoefeningen. En natuurlijk vooral goed en prettig kunnen leren blokfluit spelen en improviseren. Ik kan je een weloverwogen advies geven over de aanschaf van een mooi en goed instrument, waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Regelmatig organiseer ik uitvoeringen (samen met collega’s), en ik zal je natuurlijk stimuleren om samen te spelen. Tijdens de les begeleid ik je ook op klavecimbel en piano.

Tarieven blokfluitles per halfjaar
Kinderen/jongeren t/m 18 jaar 30 minuten wekelijks: € 340
Kinderen t/m 10 jaar 20 minuten wekelijks: € 250
Volwassenen 45 minuten 1x per 14 dagen € 380
Volwassenen 30 minuten/60 minuten om de week € 470

Tarieven per blok van 4 lessen: knipkaart (volwassenen)
4 knipkaart lessen van 30 of 45 minuten: € 150 of € 190
Knipkaart lessen hebben als voordeel dat je af en toe een les kunt afspreken, wanneer je het te druk hebt voor een reguliere lesafspraak. Knipkaart lessen worden vooruitbetaald.

Een proefles is gratis